GRAVID VECKA 32

3


God morgon,
I dag eller i morgon går jag in i vecka 32. Känns overkligt att hon ska komma snart. Jag mår fortfarande bra och jobbar på som vanligt. Dock hade jag en lång dag igår där jag stod upp hela dagen så i dag är min foglossning mellan benen så jobbig. Det känns helt okej när jag sitter ner men inte när jag står och går tyvärr. Känns lite jobbigt.

Annars är detta en sjukt aktiv vecka som förmodligen kommer att förvärra min foglossning, event, inspelning i morgon kväll och pressdagar. Roligt med påfrestande för musbenet 🙂

Många frågar mig vilket sjukhus jag har valt och varför. Jag har lagt in önskemål att i första hand få föda på BB Sophia. Vi bor väldigt nära, jag har bara hört positiva saker om sjukhuset och det känns fräscht och proffsigt. Jag ska försöka utnyttja att de har bubbelpool på rummet för smärtlindring, känns som att det kan vara bra att bubbla lite då man blir lättare i vatten. Skulle vara så spännande att höra om någon som har fött i vatten, är det någon här som har det? Hur var det i så fall?
Kram A

Relaterade artiklar:
Min förlossningsberättelse med Naomi
Saker jag inte visste skulle hända efter en förlossning
Träningstips för gravida

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *