TROTSÅLDERN

fisk2fisk

Lyx att få vara ledig fem dagar, känns underbart, eller? Vilken turbo det är att ha sin lilla hemma. Man måste stimulera henne hela tiden som hon är van vid på förskolan. Jag blev helt svettig, vi åkte till Täby Centrum, ingen bra idé. Det låter alltid så mysigt att åka med vänner till centrum, fika och äta lunch men wow! Naomi började klä av sig på Mango skulle byta kläder och skor sen när jag försökte förklara blev hon galen haha! Hårda tag som gäller, hon är i en riktigt trotsig ålder nu men det är bara att kämpa på. Sen får jag dåligt samvete för att jag blir arg på henne men man måste ju visa vem som bestämmer 🙂
Får ni också dåligt samvete när ni blir arga på era barn?

3 kommentarer

  1. Försök att visa vem som bestämmer utan att bli arg. Kram

    1. alexiiak

      Ja det är det vi försöker köra med.. 🙂 Tack kram

  2. […] Läs också: Saker jag inte visste hände efter förlossningen  Jag vill föda på BB Sophia Gravid vecka 35  Hos barnmorskan vecka 34 Vill köpa till nya bebisen  Trotsåldern […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *