GRAVID VECKA 30

 

44

33

22

Nu går det snabbt! Redan vecka 30, 75 % avklarat 25 to go! Veckorna flyger iväg och jag hinner faktiskt inte tänka på att jag är gravid. Förutom att alla kommenterar magen hela tiden och tycker den är så stor, haha! Jag tycker själv att magen är helt okej men brösten är katastrofala. Att ha två stora meloner precis under hakan gör att jag faktiskt inte ser mycket av magen.

Alla frågar vad jag väger, vet inte varför det är intressant men det är det uppenbarligen hehe, vikt 72 kilo (längd 175 cm).

Bebisen rör sig nu hela tiden vilket är en helt fantastisk känsla. Jag älskar att känna hennes små boxningar och sparkar. Det är så svårt att förklara känslan för någon som aldrig har varit gravid, men min bästa förklaring är som att man har en stor fisk som vänder sig i magen och pruttar samtidigt 🙂

Jag är så nyfiken på hur andra gravida mår därute, känner ni som jag gör?

2 kommentarer

 1. Du är så fin =) Jag är i vecka 26 och mår toppen förutom foglossningsproblem vid för mycket ansträngning. Älskar att vara preggo och skulle kunna vara det längre om man fick ut bebisen ändå och fick äta mögelost, haha.

  1. alexiiak

   Oh va härligt! Jag tycker också det är helt okej att vara gravid förutom att man längtar efter att få se bebisen och att man får ont lite här och där hehe. Jag får också problem med fogarna när jag anstränger mig för mycket. Man måste bli bättre på att ta det lugnt helt enkelt 🙂
   I bland äter jag chevré för jag inte kan hålla mig.. hehe
   kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *