NY KAPPA

idag1kappa

God morgon på er,

Hoppas ni mår bra. Jag känner mig lite måndagstrött, ögonen är svullna och ansiktet likaså hehe. Jag har börjat sova mycket lättare på nätter och morgnar, känns som jag håller på att ställa in mig på att vakna 5-6 gånger per natt. Jisses va tur att man glömmer nätterna, jag kommer mest ihåg att jag hade ångest inför varje natt. Jag ville inte att min man skulle somna för jag ville inte vara själv haha. Naomi sov inte så bra, jag vaknade minst 4-5 gånger och ammade, bytte blöja, bytte kläder osv. Jag hoppas att min lilla C kommer gilla att sova på nätterna. Nu ska jag till Lindex och hämta leopardoverallen som jag beställt, så söt!

I går premiäranvände jag min nya kappa från H&M Exclusive 2015. Jag har även köpt en från Dagmar som är ganska lik men som jag är halvnöjd med, jag tycker inte att den sitter så bra så jag är nöjd att jag fick tag på den här.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *