FOGLOSSNING? 

    

Akta er för tigern..

Happy saturday! Just nu ligger jag nyduschad i vår säng och vilar inför kvällens partaj. Naomi somnade ju klockan 17.30 igår men sov till 06.30, vi var beredda på en tidig morgon så det gjorde inget, nu sover hon så det är bäst att passa på. Vi åkte klockan 9 till första affären och vidare till 2-3 till för att hitta allt vi skulle ha. Nu har jag bakat en del och måste vila en stund. 

Jag får så ont på benet (musberget) haha, mellan benen, när jag far omkring, är detta foglossning tro? Vad gör man åt det? Kan inte komma igår att jag hade det första gången jag var gravid. Hmm.. Tur att jag ska till kiropraktorn i veckan men det kanske finns andra saker man kan göra själv? Tips från proffsen? 

2 kommentarer

  1. Japp foglossning.. jag hade det med min tredje nu men inte med mina två första. Konstigt nog.. kanske för att jag jobbar i butik o stod hela dagarna.. läkaren sjukskrev mig faktiskt o jag behövde vila.. tyvärr så känner jag fogarna nu med efteråt.. så ta det lugnt!

    1. alexiiak

      Oh hjälp! Undra varför det blir så.. i dag har jag haft ont hela dagen, buuuh! exakt på samma ställe också! Trodde det i så fall skulle gå över efter förlossningen.. Har du varit hos kiropraktor?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *