NEW YORK DAY 2

Vart ska man börja? Vädret är helt magiskt, 20 grader varmt, vindstilla och vår i luften. Vi strosar runt utan stress och äter konstant. New York är fantastiskt helt enkelt. I morse vaknade vi tidigt, 05.30 var lilla sällskapet samlat på vårt rum och garvade åt situationen. Vi tog en morgonpromenad medan vi väntade på att frukosten skulle öppna. Sen tog vi en taxi till Century 21 och shoppade loss rejält. Vi var där redan 8.15 så vi hade typ stället för oss själva, det kan jag verkligen rekommendera. Dock hittade jag ingenting till mig själv, bara extremt mycket barngrejer.
Annars är NY galet dyrt just nu, dollar är crazy så allt är mycket billigare hemma i Sverige. Vår lunch slutade på 2200 kr och vi åt det ni ser på bilderna. Men på semestern får man unna sig.

I kväll ska vi till meetpacking distrikt och äta på Spice Market.

to3


Frukost på hotellet, dock lite för ”matigt” för min style. Dirty french 

to2to1to5


to8


Lunch på en mysig italienare i Little Italy

to6


Det bästa jag vet, Burrata

to7to9

Fantastisk väggkonst överallt

to4

2 kommentarer

  1. Herregud så dyrt! Det är inte klokt! Riktigt fina bilder! Måste passa på att fråga var man köper solglasögonen som du har på sista bilden? Vilket märke? Vad heter modellen? Kanonsnygga!

    1. alexiiak

      Helt galet! ja de kommer från Karen Walker, spana in hennes grejer, supersnygga!!! Kolla ebay där finns de från australiensiska butiker så de är billigare 🙂 Lycka till!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *