NEW YORK DAG 1

Herregud vilken lång resa. Jag är helt slut, klockan är 19.30 här i NY men 01.30 hemma och man har rest hela dagen. Mitt huvud snurrar fötterna dunkar och benen värker. Nu känner jag verkligen att jag är gravid. Men det är underbart att vara här, luften är varm och våren syns på alla träd. Vi var sekunder från att krocka på väg från flygplatsen. Chauffören var så skum, tror han var påtänd av något och han svarade inte på något man frågade, sen sitter vi i Holland tunnel och hans ögon börjar stängas långsamt – galningen somnar mitt i tunneln. Han tappar massa fart och alla bilar börjar tuta, igen efter några minuter börjar han köra långsammare och långsammare och repade bilen i kanten. Vi skrek! Men han sa ingenting. Vilken dåre!

När vi kom fram fick vi vänta på rummen, vi var helt slut. Tillslut fick vi dem och kunde göra en snabb uppfriskning. Vi bor på The Ludlow som just nu är väldigt trendigt. Det är fräscht och fint men rummen är så himla små. Jag kunde inte ens fota hela rummet för det var så litet. Baren och restaurangen är uber hipp, alla coola människor verkar vara här och det är svårt att få bord om man inte bokat långt i förväg.
Området är så mysigt och det finns otroligt mycket mysiga butiker (dyra) i området. Vi orkade ock inte utforska så mycket idag. Jag har i alla fall hunnit trycka i mig två stora pizzaslices för 1 dollar/st och en stor hamburgare, börjar bra! Ny dag i morgon att se mer än mat 🙂

ny4ny3

 Underbar pizza, 1 dollar/slice yummie..

ny8ny7ny6ny5ny9


Burgare på Dirty french

ny1


NY2

Hotellrummet på The Ludlow. Verkligen modell mini men fräscht och plus för Maison Margiela morgonrockar och fint badrum.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *