FÖRBEREDER NEW YORK

Hej på er,
Hoppas alla har en grym helg. Just nu sitter jag i parken och njuter av solen i parken där vi bor. Det blåser ingenting och snart får jag en kaffe i min hand 🙂 samtidigt tvättar jag inför NY och planerar allt jag måste ta med mig. I kväll ska vi premiärgrilla på balkongen, riktigt lugn och skön dag!

I går var jag hemma hos min kompis och hade tjejkväll med thaimat och fruktsallad, fått en dille på fruktsallad med kokos, mums.

I morse träffade jag en annan kompis på frukost på Rörstrandsgatan, hon bor i Göteborg så vi hade mycket att ta igen.
Kram A

1 kommentar

  1. Hejsan! Skrev för ett tag sen och frågade om Stokke Trailz. Kan säga att vi har fått den nu och är supernöjda! Det var absolut inga problem för min kille att ta ut stegen ordentligt som jag var orolig för. 🙂 Och gud vad snygg den är! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *