Gravid vecka 26

anvand26


Tog en lunch powerwalk i mina nya skor

Ojoj onsdag idag igen.. Nu är 25 hela veckor avklarade och jag rusar in i vecka 26. Allt känns bra. Igår var jag hos kiropraktorn igen. Har börjat gå till en ny klinik när jag förstod att jag var på väg att bli ruinerad på den andra. Nu går jag till ett ställe på Bibloteksgatan 25, Stockholm Kiropraktor & Rehab. Man bokar tid hos dem utan remiss och det bästa är att de jobbar på uppdrag av Stockholms Läns landsting så man betalar bara 100 kr och man får stämpla i högkostnadskortet. Helt fantastiskt. Sofie som jag går till är trevlig och riktigt duktig. Nu har jag inte speciellt ont men går i förebyggande syfte, skönt att få bort alla hårda knutar.

I morgon ska jag till Barnmorskan och lyssna på hjärtat och mäta magen. Vi ska också ta blodprov och se hur det går för mina järnvärden som var så sjukt dåliga när jag kollade första gången. Nu har jag ätit 2 Niferex sen vecka 9 så mina värden borde ha gått upp.

3 kommentarer

 1. annafridalouise

  Hej!

  Vi är tre tjejer som just nu skriver vår c-uppsats på Högskolan i Jönköping. Vi ska undersöka svenska familjers attityder till att handla matvaror online. Om ni har en stund över, skulle vi bli otroligt glada och tacksamma om ni tog er tid att svara på vår undersökning som ni hittar via den här länken: https://qtrial2015az1.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_6F5wBnEQZ8HkZp3

  Tack så mycket på förhand och sprid gärna länken till era familjevänner.

  Kram,

  Anna, Frida och Louise

  1. alexiiak

   Nu har jag gjort er undersökning 🙂 Lycka till!

 2. Snygg som alltid!! Var kommer trenchcoaten.ifrån? Jag hade oxå dåliga järnvärden, jag fick bättre svar på när jag tog tabletten med att jag åt en kiwi och drack vatten med citron i. O tog den på kvällen inte när jag åt frukost då kaffet tydligen gör att det blir sämre.. Blev genast bättre!!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *