Ögonfransförlängning

Så fort jag ser någon som gjort sina ögonfransar blir jag sugen att göra mina. Men när jag har själv så tycker jag att det är ganska jobbigt och vill kunna tvätta av ögonen ordentligt. Jag är själv utbildad ögonfransförlängare (2010) men fick så ofantligt mycket kunder, säkert för att det inte blivit så stort i Sverige än då, jobbade så mycket tills jag istället fick nog. Dessutom blev jag så allergisk av limmet, som säkert är bättre i dag. Jag gick min utbildning via modellfransar.

Dock så vill jag nog göra dem till sommaren, när det är dags att ploppa ut lilla flickan, så jag känner mig något snygg och fräsch. Någon som vet något bra ställe i Stockholmsområdet som gör ögonfransförlängning?

fransförfrans2

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *