Gravid vecka 25

mage2

Nu är det 15 veckor kvar helt otroligt. Ungefär 100 dagar till att jag får gosa med det lilla livet som jag så länge varit nyfiken på.. Nu sparkas det ordentligt i magen, så härlig känsla. Jag har gått upp ca 5-6 kilo skulle jag gissa. Magen några kilon, brösten desto mer, buuuh! Varför måste brösten bli så gigantiskt stora. Magen är fine, men brösten.. och jag får mer och mer ångest över vad som komma skall, de blir ju ännu större när mjölken kommer. Från en C kupa till en F+ till en liten B till en stor F+, hur ska dessa se ut när jag ammat klart? (Om jag kan amma) dem blir till att fixa till om de inte ”drar” sig tillbaka! Brukar dem det eller blir det mer och mer skinnpåse ju fler barn man får?

Ha en härlig påsk! Alexia

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *