Påsknaglar!

Efter jobbet åkte jag hem och hämtade min familj. Lämnade dem hos en kompis och åkte och fixade mina naglar. Kände för röda till påsk! Älskar att gå fixa mina naglar. Dock var han jag var hos så hårdhänt, han klippte bort en bra bit av nagelbandet så det blödde rejält. Den nageln blev väldigt ful, irriterande! 

Köpte en ny ring som plåster på såret, den på ringfingret, från & other stories, finns hur mycket snygga smycken som helst där, men åker man till NY snart får man hålla sig.. 

 

   

2 kommentarer

  1. ajaj för sönderklippta nagelband 🙁 kanske borde fundera på att byta NT?

    1. alexiiak

      Blev så arg, ska aldrig gå tillbaka.. det slutade inte blöda buuuh! Va i sollentuna centrum på någon salong

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *