Min vagn – Stokke trailz

Idag var jag förbi butiken där vi har köpt vår vagn. Jag ville kolla vad som ingick och jag gillar den verkligen.
Positivt:
* Den är hög vilket är bra för mig som är lång.
* Känns stabil med rejäla däck, jag gillar att ta långa promenader, året om.
* Har stort förvaringsutrymme under vagnen, min förra vagn hade knappt något förvaringsutrymme alls vilket var jättejobbigt.
* Stor liggdel och sittdel
* Finns många fina färger att välja bland.

Här beskriver jag mina tidigare vagnar lite mer

vagnvagn3

8 kommentarer

 1. Jag har också precis beställt en Stokke Trailz. Dock utan att ha provkört den innan! Valde den eftersom den sägs passa långa föräldrar (pappan är 193 cm). Nu när jag ser dina bilder så ser handtaget ut att inte gå ut något från vagnen – Kommer min långa kille kunna ta ut stegen ordentligt utan att slå i med fötterna/knäna tror du?

  1. alexiiak

   Oh va roligt! Den är så fin 🙂
   Jo men på bilden har jag inte dragit ut handtaget hela vägen, jag är själv lång (175) och tog handtaget till mitten ”steget” så din kille kan ju dra det hela vägen upp, den är kanon för långa människor 🙂
   Tror inte han kommer slå i fötterna. Men har ni provkört vagnen??

   1. anne89

    Vi har inte provkört den! Den finns inte hos återförsäljare häromkring så det blev en ren chansning efter att ha läst recensioner. Lite läskigt med tanke på det relativt höga priset, och just att det är knäledshandtag på den.. Är osäker på om det verkligen kommer funka för min kille. När man höjer handtaget – hamnar inte handtaget liksom ÄNNU närmare vagnen då?

   2. alexiiak

    Nej! Handtaget skiljer sig från Crusivagnen. Kolla på denna film, där ser man lite. Man kan lixom justera handtage.
    https://youtu.be/NqW-imvn5XY

    Min kille är 187 och för honom var det jättebra. Jag ska gå till butiken och göra en youtubefilm för din skull så du kan se haha håll koll här!
    Jag tycker du ska ringa butiken där du köpt vagnen och dubbelkolla så det är öppet köp.
    När kommer din bebis?
    //Alexia

 2. Känns lite risky att beställa en vagn man inte provkört, men jag blev helt kär i trailz direkt jag hörde talas om den.

  1. Vet inte om halva kommentaren försvann eller om det bara är jag som inte ser den i mobilen. Men jag skrev också: Så jag hoppas att den är lika bra som folk säger! Bra förslag, jag ska faktiskt ringa och dubbelkolla reglerna för öppet köp. Vi har bf 4/5 så det är inte länge kvar!

   En youtubevideo vore toppen!!

   1. anne89

    Och sen skrev jag också: ;D 😀

   2. alexiiak

    Ja det hoppas jag också! Tror den är kanon! Ja checka villkoren till köpet, jag betalade en handpenning nu och sen tror jag man hade 1 mån öppet köp när vi hämtar den 😉 Ska kolla upp hur jag gör filmen bäst 😉
    Oh va härligt att din lilla kommer snart, lycka till med den

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *