Bröllopsfest på MWM

fontwedd6

wedd3

Min jättekula och Michaela Fornis snygga rumpa 😉 

Idag var det fest hos Modern Women Media, ett riktigt coolt företag med bl.a Familjeliv, Devote, Go Baby, Rodeo och Naow i koncernen. De har gått ihop och bildat ett gemensamt företag och ”gift sig” haha! Härlig fest med härliga människor 🙂 Det bästa var absolut chokladfontänen.

2 kommentarer

 1. Eftersom vi tjejer oftast är så dåliga på att ge varandra komplimanger så måste jag bara säga: WOW, vad snygg du är! Gravid och supersnygg!

  1. alexiiak

   Men åhhhh va glad jag blir! Tack snälla du❤️
   Jag försöker också att ge komplimanger när jag tycker någon är fin eller full av energi, man behöver få höra oftare hihi!
   Ha en supertrevlig helg önskar jag

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *