Min hudvård

Ungefär 7- 8 (!!) år sen nu levde jag i en situation som inte var optimal. Det gjorde direkt att min hy mådde dåligt. Det är otroligt hur huden är som en spegel av hur man mår på insidan. Men då hittade jag Lillemor Reuterkloo och Elsa Hjeronymus behandlingen. Det är en ansiktsbehandling som är otroligt utrensande, utan syror eller att terapeuten klämmer. För mig var det helt fantastiskt. Jag hade massor med små mini finnar eller knott framförallt i pannan, så stressigt. Men lillemor hjälpte mig bort med både dem och all negativ energi jag hade i mitt liv. Vips så var min hy back to normal. Jag mådde så dåligt av att den var dålig, så försökte jag täcka med smink men det såg bara hemskt ut.

Hjeronymus är en djuprengörande behandling som ursprungligen kommer från Danmark och har används i 70 år för personer med problemhy. Det är som en Quick fix för huden istället för massa gifter som används idag.

elsa11

Så går behandlingen till:


Först tvättar hon av eventuellt smink och kikar på hudens kvalité. Om du skulle ha en finne sticker hon hål på den med en liten liten nål (känns inte). Sen baddar hon en vätska i hela ansiktet och på halsen. Den vätskan är lite speciell, det sticks, kliar och svider så det är ingen ”mysig” ansiktsbehandling. Den har jag cirka 10 minuter knappt. Sen frågar Lillemor om man vill kika i spegeln vilket är fruktansvärt. Allt talk som man har under huden och som inom en snar framtid vill ut, har nu tittat fram.Man ser ut som en prickig korv och får panik. På detta lägger hon sen en mask som doftar citrus, solariumglasögon och massor med kompresser. Sen en värmelampa på det, så droppar hon vatten på kompresserna då och då så de inte torkar ut. Där får du sen ligga i ungefär 40 min innan hon tar bort allt, då är man renare än någonsin. Den här behandlingen är otroligt utrensande och fuktgivande. Min hy har fått en helt ny lyster och glans. Behandlingen tar ca 1,5 timma och kostar 650 kr.

Lillemor Reuterkloo, Frejgatan 57, telefonnr: 070-855 17 70

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *