Bio och middag på Svartengrens

ute

Vi hade en pangkväll igår! Först var vi på bio och såg Focus med Will Smith, helt min stil, där satte jag i mig en kartong popcorn så efter bion poppade det i min mage.

Sen mötte vi upp några vänner på Svartengrens, där blev det en god alkoholfri drink, en rejäl köttbit med bea och pommes och en fantastiskt god Rocky Roads dessert. Mycket nöjd med kvällen! Dock är jag inte van att sova så lite så idag har jag varit sjukt trött idag.

Men turbofamiljen åkte på morgonen till Blomsterlandet, köpte massor med blommor till balkongen, städade den och planterade! Sen har vi prickat av massa saker på att-göra-listan. Naomi har däremot varit ett litet mini-monster hela dagen, skrikigt, bråkat och trotsat allt man kan tänka sig, härligt med tidig 3-års trots.

3 kommentarer

 1. Snygg!! Var kommer solbrillorna ifrån??

  1. alexiiak

   Hej Annika,
   Tack 🙂
   Brillorna är från Karen Walker, finns massa coola modeller. Min modell heter special fit super duper. Köp till exempel här:
   http://m.shopbop.com/special-fit-super-duper-strength/vp/v=1/1588784176.htm?folderID=2534374302162621&fm=other-viewall&colorId=66156
   Eller kolla ebay där köpte jag mina från butik runt 1000-lappen 🙂

   1. annika

    Tack!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *