Saturday frukost med pyssel

lor1lor2lor3lor4lor5

Godmorgon!
Jag älskar att gå upp tidigt och dricka en kopp kaffe för mig själv medan resten av familjen sover. Naomi brukar få måla äggen medan jag fixar klart andra saker, lite konst på frukostbordet och hon sitter nöjd och glad 😉

Jag har kommit in i nått sjukt rensningshumör. Igår efter jobbet gick jag ner till källare och gick igenom alla (!!) kartonger med kläder. Så jobbigt med så skönt, plus att jag fick ihop 6 kassar med kläder att ge bort till bättre behövande. Nu vet jag också att jag INTE behöver köpa något till den nya flickan som kommer.
I morse var vi ute och städare balkongen, slängde alla gamla ruttna blommor, nu längtar jag efter att få plantera flower power.

Ha en fin lördag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *