Egentid med min man

bio

Vi är väldigt duktiga på att ha egentid. Vi tycker det är bra för alla, för oss och vårt förhållande, för mor och farföräldrarna, och för Naomi. Alla blir glada. Jag tror verkligen det är viktigt för förhållandet, många som jag ser snurrar in sig i barnbubblan och kommer inte ut. De tjafsar mycket, kan inte ge varandra uppmärksamhet och hinner inte med att vara kära. Sen förstår jag många som inte har någon att fråga om hjälp, då är det inte lätt. Många av mina vänner som inte har fått barn än är så rädda att barnet ska förstöra förhållandet. Jag tror det blir som man gör det till, för oss har vårt barn har inte alls tärt på förhållandet, snarare fört oss närmare. Sen kommer nr 2 och det är också en prövning, mindre tid för oss men mer kärlek i huset. Allt löser sig med tålamod och mycket kärlek 😉 I kväll ska vi gå på bio, äta en gigantisk popcorn, lakrits i mängder och sen äta en mysig middag. Ha en fin helg. A

6 kommentarer

 1. Helt rätt!!!

  1. alexiiak

   🙂 underbart!!

 2. Inte äta lakrits när man är gravid. Googla 🙂

  1. alexiiak

   What? Du skojar, jag älskar ju lakrits

 3. Jag tror också stenhårt på det där, ska verkligen kämpa för att ha det så när vår bebis kommer 🙂

  1. alexiiak

   Ja gör det! Mitt mål innan första barnet var att ha en ”dejt” en gång i månaden. I början var det svårt eftersom Naomi var så fäst vid mig och amningen (vägrade flaska). Men efter 7 månader tycker jag att vi har varit duktiga på dejtandet. Man gör så gott man kan men för oss har det varit kanonbra, Heja heja ❤️
   //Alexia

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *