Vagndjungeln

Antagligen är det jag som är knäpp men det kan också vara något med första barnet. Med Naomi är jag inne på fjärde vagnen. Nu är det dags att köpa en igen till nya bebisen.

Först köpte vi en ny Bugaboo Cameleon all black. Den var bra har jag kommit på i efterhand. Smidig att köra, lätt att ta av och på ligg- och sittdelen.  Det enda jag inte gillade var att förvaringen var väldigt dålig, svår att packa i den lilla påsen under vagnen. Sen tyckte jag den kändes ranglig och var väldigt låg i modellen (bebisen låg långt ner).

Sen köpte jag en Bugaboo Donkey, mest för att jag tyckte det var smidigt med varukorgen där jag kunde packa allt möjligt. Den hade stabilare hjul och större varukorg. Den vagnen var jag nöjd med.

Resevagnar:
Vi köpte först en Koelstra Simba, ganska billig sulky men bra. Hade inga problem med den och den ”flög” flygplan ca 10 ggr och höll jättebra.  Det enda med den var att när den var i liggläge så lutade huvudet lite väl långt ner så man fick bulla upp med kuddar. Annars kändes den väldigt liten och smidig när man packade ihop den.
Om man beställer den på koelstra.com kan man få denna vagn till otroligt bra pris!

Koelstran har vi parkerat på landet men sen köpte jag en Bugaboo Bee +. Det är en ok  vagn men jag fick problem med den direkt. Man kan justera delen barnet sitter på och även ryggdelen. Den vobblar när inte barnet sitter i vilket kan vara lite störande men jag hörde igår att man kan få några ringar att sätta på hjulen. Annars satt Naomi inte så bra i den, åkte ner på något konstigt sätt och kändes för lång för den. Jag sålde den efter bara några månader.

Min absolut bästa vagn som jag köpte sist och fortfarande har är en baby jogger City mini. Hur bra som helst. Stabil, hon sitter bra, lätt och skön att köra och extremt lätt att packa ihop. 3500 kr betalade vi.

Tänk på!
1. Titta inte på den vagn du tycker är snyggast, väl den mest komfortabla för dig och bebis.
2. Köp till adaptrar till bilstolen så du kan klicka på barnstolen direkt på vagnen, bästa som fanns när hon somnade i bilen.
3. Handla på blocket om du hittar till bra pris. Vagnar är som bilar, förlorar snabbt i värde.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *