Nyfiken på… Cocoonababy

Jag var inne på gobaby.se idag och letade lite saker till min lilla flicka. Det mesta har jag men jag är så nyfiken på den här madrassen. Är det någon som testat den?
När jag läser föräldrars recensioner verkar alla överens om att den är magisk. När min Naomi var nyfödd (till ca 5 månader) var det omöjligt att lägga ner henne i sängen utan att hon började gråta. Jag försökte allt! Fick amma henne till sängs sen rulla bort från henne på något märkligt sätt. Men hon ville ha närhet. Flera föräldrar skriver att de slapp det här problemet med sin Cocoonababy. Att bebisen fick en känsla av att de låg i magen. Den kan man dessutom flytta runt mellan vagn, säng, soffan eller vad man vill. Priset är kanske lite saftigt men jag tror man säkert kan sälja vidare den sen.

cocooona


Bild: gobaby.se

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *