Välkommen vecka 21

mage21

God morgon,
Idag välkomnar jag vecka 21. Det är helt sjukt, känns som min mage har kommit från ingenstans. Plopp sa det bara. Jag tror hon växer i en riktig fart just nu. På kvällarna känner jag mig som en ballong, stor och tung. Men annars är det här riktigt sköna veckor, man har fått tillbaka mycket energi och jag känner mig sugen på att göra saker.
Känner jag sparkar? Nej inte en enda, känner knappt ”fiskfenan” ibland bubblar det till lite men man vet inte om det är bebis eller gaser haha
Äter jag mer? Nopp inte alls, känner ingen skillnad mot innan. Det enda jag är galet sugen på är sushi.
Har du fått några sammandragningar? Ja, den senaste veckan blir min mage hård då och då. Känns lite jobbigt, ungefär som jag är mitt i en sit-up och spänner magen. Enda sättet för att det ska släppa är att jag sätter eller lägger mig ner och slappnar av.

Ha en fin dag!
A

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *